BRANDURI


Untitled

Recunoscute ca cele mai utilizate rasini epoxilice pentru contructii din Australia, produsele Megapoxy sunt utilizate pe scara larga într-o gama diversa de industrii. Megapoxy reprezinta o gama de produse de constructii superioare utilizate în Australia si în intreaga lume de peste 30 de ani.

În prezent, exista aproximativ trei sute (300) produse Megapoxy disponibile precum adezivi de calitate pentru constructii, industrie, acoperirea suprafetelor, industria miniera, industria energetica si industria producatoare in general.


dry-treat-logo

DRY-TREAT™ este liderul mondial in dezvoltarea si productia de impermeabilizanti premiun high-tech pentru protectia materialelor poroase, precum piatra naturala, placile ceramice, pavelele, betonul si chitul.


HANAFINN™ produce solutii de curatare si impermeabilizare eficiente, sigure, dezvoltate cu responsabilitate fata de mediu si utilizatori. Produsele HANAFINN™ se bazeaza pe tehnologie de ultima ora si sunt concepute pentru a oferii performante imbunatatite de DRY-TREAT™.

  
  
  
   
 
Info QBUILDING
Despre noi
Branduri
Contacteaza-ne
Echipa & cariera
Parteneri
Politica de Cookies
Harta site
 
Solutii QBUILDING
Constructori
Pietrari si montatori
Specialisti curatenie
Administratori imobile
Specialisti piscine
Hoteluri & restaurante
Spitale & farmacii
 
Asistenta cumparare
Termeni si conditii
Cum comand
Plata comenzilor
Livrarea comenzilor
Conditii de garantie
Politica de retur
Renuntarea la cumparare
 
Suport clienti
Inregistrare
Cosul meu
Istoric comenzi
Recuperare parola
Produse favorite
Intrebari frecvente
Confidentialitate
ANPC
 
Copyright © 2004-2017 QBUILDING | Top Quality Building Solutions by Megapoxy, Dry-Treat, Hanafinn & more | by: masyou.com

Viziteaza site-ul qbuilding.ro pe ShopMania